Rider RC320 Ts AWD Combi 103

Rider RC320 Ts AWD Combi 103

967628802
12.126,45 €
Z DDV

CENA BREZ KOSIŠČA ! Visoko zmogljiv Rider s pogonom na vsa kolesa, kar..


 

CENA BREZ KOSIŠČA !

Visoko zmogljiv Rider s pogonom na vsa kolesa, kar občutno poveča voznost in varnost na neravnih tleh in spolzki podlagi, je grajen na uporabniku prijazni platformi. Dodatno opremljen s hidravličnim volanom, hidravličnim dvigom kosišča oz. priključkov, prednjimi lučim, sistemom za hitro in enostavno menjavo kosišča oz. priključkov. Dodatno se lahko opremi tudi s kosilno enoto za visoko travo, ščetko za pometanje, snežno rolbo, snežno desko itd. idealna izbira za privatne lastnike zemljišč, športna društva in hotele z večjimi površinami, ki jih je potrebno vzdrževati čez vso leto.

Rider RC320Ts AWD se lahko opremi s 103, 112 cm kosilno enoto Combi , ki omogoča košnjo z BioClip ali izmetom ali pobiranjem. RC 320Ts AWD ponuja vzdržljivo zanesljivost, vsestranskost in enostavno uporabo. Inovativen sistem zbiranja, ki se ne maši, transportira odrezke naravnost iz spredaj nameščene kosilne enote v zbiralnik. Samodejno zbijanje povečuje čas delovanja med praznjenji in tako omogoča večjo produktivnost.

Krmiljenje na zadnji premi omogoča ozke zavoje in superiorno možnost manevriranja. Vsekolesni pogon pa zagotavlja iredno zmogljivost in dober oprijem v vseh pogojih. Za vrzdževanje in čiščenje ne potrebujete orodja, zahvaljujoč unikatnemu 90° servisnemu položaju. Inovativni sistem upravljanja, odlična ergonomija, neprekosljiva dostopnost vseh površin in izjemna zmožnost pobiranja so razlogi, zakaj je nakup tega stroja prava odločitev.

Ocena Ocene izdelka (0)

4 drugi izdelki v isti kategoriji:

Izdelek dodan na seznam želja

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o piškotkih