Husqvarna batt pihalnik 550 iBTX

Baterijski pihalnik 550 iBTX

967681102
799,00 €
Z DDV

Husqvarna širi svojo Pro Series Battery linijo z drugo profesionalno rabo.Novi..


 

Husqvarna širi svojo Pro Series Battery linijo z drugo profesionalno rabo.Novi akumulatorski nahrbtni pihalniki 340iBT in 550iBTX so lahki, priročni in zmogljivi. Poleg tega lahko uporabnika prepričajo tudi z nizko stopnjo vibracij, prizadevanja nizkih vzdrževalnih del in za delo brez emisij.Sodobna tehnologija baterij naredi novo puhalo za profesionalne uporabnike pravi nadomestek za stroje z bencinskim motorjem. Še posebej, radi jih  uporabljajo krajnerji, občinskem sektorju, kjer je potrebn mehak, lahek, a zmogljiv ventilator so idealni za uporabo.   

Še posebej v okoljih s strogimi omejitvami hrupa, kot na primer v mestnih središčih, stanovanjskih območjih ali na območjih,med katere sodijo bolnišnice in šole, se nove Husqvarna baterijska puhala 436LiB in 536LiB uporabljajo brez konteksta, v katerem so uporabljene da me motijo. To pomeni, da so primerni za uporabo v zaprtih prostorih, na športnih stadionih, razstavah in koncertnih dvoranah in podobnih objektih"

Od začetka našega Pro-Series Battery 2012 smo razvili naše baterijski pogon naprave za strokovnjake, vedno naprej, tako da so slabši bencinskim motorjem kolegi v nič.  Enote iz naše družine izdelkov baterija ponuja realne Husqvarna občutek, vendar z zelo nizkih ravni hrupa in tresljajev in brez neposrednih emisij. Z dvema novima puhal lahko strokovnjaki zdaj izbirate še širše in celovito ponudbo akumulatorskih orodij Husqvarna - glede na vaše potrebe in odgovornosti, " pravi Heribert Wettels Husqvarna Nemčija.

CENA ZAJEMA SAMO STROJ.

Popolnoma uravnotežena baterija za strokovnjake

Husqvarna Akumulatorski Rider, pihalniki listja 525iB in 550iBTX so bili razviti za vsakdanje delo profesionalnih uporabnikov. Tako so zanje značilna visoka zmogljivost, zanesljivost in vzdržljivost.  Rahli elektromotor in manj sestavnih delov, skupna masa je manjša kot pri skupni  rimerljivih bencinskih motorjih. Zaradi dobro uravnoteženega designa, tanke oblike in majhne teže; samo 6,3 kg, vključno z odstranljivo baterijo in visokim težiščem, pihalniki so še posebej enostaveni za prevoz. 

Ergonomski ročaji se zelo dobro prilegajo roki in so enako primerni za desničarje in levičarje. Udobje grip ročaji, učinkovito prispevajo k nadaljnjemu zmanjševanju vibracij. To so ponembne značilnosti za celodnevno strokovno uporabo, ki zmanjšujejo utrujenost. Model 536LiB je opremljen s trakom in držalom za pas - za še bolj udobno delo, tudi po daljši uporabi. 

Zaradi močne tehnologije baterij, lahko pihalnik kot napravo za bencinski pogon se uporabljajo pri operaciji, vendar popolnoma brez izpušnih emisij.  Ta varuje okolje in zdravje, tako delajo strokovnjaki.. Vsi ročni baterijski Husqvarna proizvodi so v spreminjajočem sistemu.Tako se lahko uporabijo baterije za vse izdelke iz te serije. Pihalniki 436LiB in 536LiB se lahko uporablja tudi v povezavi s prehodom prenosnih baterij za rezervo trajne moči.

Učinkovitost s tempomatom in boost funkcijo

Dvo stopenski  novi baterijski pogon puhala Husqvarna so enostavni za uporabo. Pihalniki imajo  intuitivno nadzorno ploščo s tempomatom in funkcijo boost, kar omogoča učinkovito delovanje. 

Preprosto, s pritiskom napravejeta lahko vklopljena in pripravljena za takojšnjo uporabo. S krmiljenjem stopnje pretoka zraka, z vgrajeno funkcijo tempomata, je mogoče opaziti hitrost tekača.  Z aktiviranjem funkcije polnilnega toka zraka,se lahko na kratko pospeši. Tako je mogoče obseg odsesanega in izpihanega zraka regulirati s stikalom. Delo bo tako razbremenjeno, poveča življenjsko dobo naprave in ga je mogoče preprečiti, je material nehote odpihnil močan tok zraka. 

Novi akumulatorski pihalniki 525iB in 550iBTX je moč uporabljati skozi vse leto, ne samo  na  tratah in pločnikih, temveč tudi večjih površin, kot so stadioni  ter povzod kjer se poojavijo razlogi za učinkovito čiščenje listja, vej in naplavin.. Prav tako v zaprtih prostorih aplikacije, kot so v razstavnih in koncertnih dvoranah, so tiho in izjemno učinkovit pomočnik.

Zmogljiv in lahek baterijski pihalnik

Ne proizvaja škodljivih emisij in je izredno tih, hkrati pa je enako zmogljiv kot veliko bencinsko vodenih modelov. Najnižja teža na tržišču in praktičen design. Predvsem pa je izredno enostaven za uporabo. Za vklop in izkop je potreben le pritisk na tipko na intuitivni tipokovnici. Model 550 iBTX je namenjen za uporabo z nahrbtnim akumulatorjem . Idealen za velike površine in dolgo in naporno delo. 

 

 • Tip akumulatorja Ah Li-Ion 36 V 4,2
 • Autonomija save™ ~ min
 • Pretok zraka v stroju 700 m3
 • Teža    6,3 kg

Lastnosti:

 • motor brezkrtačni
 • pretok zraka v cevi m3/min 12,8
 • hitrost zraka v načinu boost 54 m/s
 • inuitivna tipkovnica
 • tempomat
 • boost način za povečan pretok zraka
 • HITROST ZRAKA V NAČINU BOOST m/s    52
 • pretok zraka v cevi  m3/min 11,5
 • vibraije na ročaju 0,1 m/s2

 

Ocena Ocene izdelka (0)

4 drugi izdelki v isti kategoriji:

Izdelek dodan na seznam želja

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o piškotkih