• −5%
Husqvarna akumulator BLi 20

Akumulator BLi 20

967091701
164,59 € 173,25 € -5%
Z DDV

Akumulator Li-ion. akumulator zagotavlja konstantno dolgotrajno..

 

 Akumulator Li-ion. akumulator zagotavlja konstantno dolgotrajno moč. Akumulator Li-Ion 36 v / 400 ciklov polnjenja ( 4,0 Ah, 144 Wh) teža 1,3 kg

IMAMO REŠITEV ZA VSAKO VAŠO POTREBO Brez priključnega kabla in brez hrupa. Predvsem pa brez neposrednih emisij izpušnih plinov. Kar se zmogljivosti tiče, se zdaj mnogi akumulator- ski stroji lahko kosajo s svojimi bencinskimi brati. Naša paleta izdelkov vključuje vse, od manjših strojev za domače uporabnike, ki so enostavni za uporabo, do izjemno zmogljive profesionalne opreme, ki se odlikuje po najboljšem razmerju med močjo in težo. Husqvarna vam lahko ponudi akumulatorski stroj za vsako vašo potrebo oz. zahtevo.

EN AKUMULATORSKI SISTEM Husqvarnini akumulatorski stroji so zelo prilagodljivi, saj nudijo različne možnosti uporabe akumulatorja. Akumulatorski sistem temelji na akumulatorjih, ki jih lahko uporabljate v vseh naših strojih. Ker vsi naši akumulatorski stroji uporabljajo enake BLi akumulatorje, je njihova uporaba enostavnejša in učinkovitejša. Polnjenje je izjemno hitro, tako da se akumulator lahko napolni že med odmorom za kosilo.

OBČASNA RABA Lastnikom vrtov ali vrtnim navdušencem, ki iščejo profesionalno zmogljivost zanesljive blagovne znamke, nudi Husqvarna paleto izdelkov, ki so enostavni za uporabo in se ponašajo po delovanju brez hrupa in emisij. Seriji 200 in 100 nudita dolg čas delovanja in minimalno vzdrževanje, zato boste stroj še z večjim veseljem uporabili za nego zelenih površin, grmovij in dreves.

KOMBINACIJA ZA OBČASNO RABO Za manj pogosto uporabo na domačem vrtu lahko izberete akumulator Husqvarna Bli20/10 z dolgim časom delovanja, ki je vgrajen v prikladno ohišje in standardni polnilnik QC80.

Ocena Ocene izdelka (0)

4 drugi izdelki v isti kategoriji:

Izdelek dodan na seznam želja

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o piškotkih