• −10%
Akumulator BLi 950X

Akumulator BLi 950X

579822201
Po naročilu
1.259,10 € 1.399,00 € -10%
Z DDV

Oprtni akumulator Dummy (brez nahrbtnika)

 

Oprtni akumulator Dummy (brez nahrbtnika) Velik Li-ion akumulator dolgotrajno zagotavlja moč in konstantno zmogljivost za dolgotrajno delo.Težko oblikovanje ustreza max delovnemu času. Zelo trpežna, zmogljiva baterija (31.1 Ah) za max produktivnost in najdaljšo časovno obdobje. Robusten dizajn za vsakodnevno delo na prostem v vsakem vremenu. LED indikatorji polnjenja na akumulatoju in natančna raven akumulatorja, ki jih je mogoče prebrati iz vmesnika, poenostavijo razpored dela za uporabnika. Priključek ustreza za vse ročno vodene akumulatorske stroje Husqvarna.moč  36V , 31,1 Ah,  1,120 Wh,  teža 7 kg, 1500 ciklov plnjenja

IMAMO REŠITEV ZA VSAKO VAŠO POTREBO

Brez priključnega kabla in brez hrupa. Predvsem pa brez neposrednih emisij izpušnih plinov. Kar se zmogljivosti tiče, se zdaj mnogi akumulator- ski stroji lahko kosajo s svojimi bencinskimi brati. Naša paleta izdelkov vključuje vse, od manjših strojev za domače uporabnike, ki so enostavni za uporabo, do izjemno zmogljive profesionalne opreme, ki se odlikuje po najboljšem razmerju med močjo in težo. Husqvarna vam lahko ponudi akumulatorski stroj za vsako vašo potrebo oz. zahtevo.

EN AKUMULATORSKI SISTEM

Husqvarnini akumulatorski stroji so zelo prilagodljivi, saj nudijo različne možnosti uporabe akumulatorja. Akumulatorski sistem temelji na akumulatorjih, ki jih lahko uporabljate v vseh naših strojih. Ker vsi naši akumulatorski stroji uporabljajo enake BLi akumulatorje, je njihova uporaba enostavnejša in učinkovitejša. Polnjenje je izjemno hitro, tako da se akumulator lahko napolni že med odmorom za kosilo.

PROFESIONALNA RABA

Naša serija 500 obsega široko paleto profesionalnih akumulatorskih strojev, razvitih posebej za potrebe profesionalnih uporabnikov, ki negujejo zelene površine ali drevesa ter potrebujejo vsestranske stroje. Robustna zasnova strojev zagotavlja uporabniku prijazno ergonomijo in pametne rešitve, ki izboljšajo učinkovitost in produktivnost, poleg tega pa omogoča uporabo v vsakem vremenu. Nizka raven vibracij nadalje poveča učinkovitost, storitev Husqvarna Fleet Services™ pa poskrbi za nadzor in pregled nad strojnim parkom.

KOMBINACIJA ZA PROFESIONALNO RABO

Nahrbtni akumulator ali akumulatorji s pasom za akumulatorje FLEXI zagotavljajo dolgotrajno zmogljivost pri profesionalni uporabi. Zanesete se lahko tudi na komplet, ki sestoji iz enega ali dveh akumulatorjev Husqvarna BLi300 in polnilne postaje QC500. 

Ocena Ocene izdelka (0)

4 drugi izdelki v isti kategoriji:

Izdelek dodan na seznam želja

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o piškotkih