Pohodniške hlače Men

Pohodniške hlače Men

5974185-xx
162,21 €
Z DDV

Udobna oblačila za prosti čas.


 

ZAMENJAJTE OBLAČILA NE SEBE Pokažite kdo ste, tudi če trenutno ne opravljate zahtevnega opravila. Serija oblačil Husqvarna Xplorer vam to omogoča. V teh oblačilih in dodatkih za prosti čas se boste počutili udobno in kazali svojo samozavest tudi v prostem času.

KVALITETA OBLAČIL Počutite se udobno tudi izven delovnega časa in bodite pripravljeni na vse, kar se vam lahko zgodi v prostem času. S kolekcijo oblačil za prosti čas Husqvarna Xplorer boste vedno pripravljeni na najboljšo izkušnjo, ne da bi pri tem trpeli udobje, prileganje ali stil. Vsa oblačila in dodatki so izdelani iz visoko kvalitetnih materialov in prilagojeni za uporabo v prostem času.

POHODNIŠKE HLAČE Te udobne in vzdržljive moške hlače za aktivnosti na prostem so na kolenih in zadnjem delu zašite s štirismerno raztegljivo tkanino. Funkcije vključujejo ojačano tkanino na izpostavljenih mestih in predgibana kolena za še več udobja in mobilnosti. Pas je nastavljiv po vaši meri s pasom s kavljem in zanko, dolžino hlačnic pa lahko prilagodite z gumbi. Vaš mobilni telefon je zaščiten v oblazinjenem žepu, medtem ko iščete pot skozi razgiban teren. Barva: Barva: ogleno siva/gozdno zelena.

Ocena Ocene izdelka (0)

3 drugi izdelki v isti kategoriji:

Izdelek dodan na seznam želja

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o piškotkih