Laminiran Meč 16"/40 3/8 1.5

Laminiran Meč 16"/40 3/8 1.5

585943460
55,64 €
Z DDV

PRO- LAMINIRANI MEČI Z VERIŽNIKOM 16"/40 3/8 1,5. So rahlo ukrivljeni in imajo..

 

PRO- LAMINIRANI MEČI Z VERIŽNIKOM 16"/40 3/8 1,5

So rahlo ukrivljeni in imajo majhen radij konice, kar učinkovito zmanjšuje možnost povratnega udarca in zagotavljata boljši nadzor.Meči so prevlečeni z epoksidom za zaščito pred odgrninami in korozijo. Na voljo so za verige s koraki 3 / 8"   Novo: 3/8 PRO LAMINIRANI MEČI X-FORCE  meči nudijo visoko vzdržljivost, enostavno vzdrževanje in višjo učinkovitost.Večji verižnik v konici z 11 (prej 10) zob, 6 kovic (prej 4) in 31 ležajev (prej 21) zagotavljajo daljšo življenjsko dobo. Zaradi izboljšanega mazanja je bila odstranjena tudi odprtina za mazanje konice. Nižjo skupno težo pa omogočajo izseki v vmesni plošči meča.                          

Z uporabo Husqvarninih izdelkov izboljšate kakovost delovnih rezultatov in varnost. Če izberete Husqvarnin pribor ali dodatke iz našega bogatega asortimana, se lahko zanesete na visoko kakovost skozi celotno življenjsko dobo izdelka. Husqvarnina originalna oprema in rezalni pribor za verižne žage sta izdelana po enako visokih standardih kot naše žage. Z združevanjem visokokakovostnih materialov in razvoja, ki temelji na zahtevah profesionalnih uporabnikov, izdelujemo širok izbor mečev, verig in pil, ki so visokoučinkoviti  zanesljivi in varni.

Ocena Ocene izdelka (0)

4 drugi izdelki v isti kategoriji:

Izdelek dodan na seznam želja

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o piškotkih