• −15%
Visokotlačni čistilec PW 360

Visokotlačni čistilec PW 360

967677801
424,15 € 499,00 € -15%
Z DDV

HUSQVARNA PW 360 Izredno zmogljiv visokotlačni čistilnik z robustno in..

 

HUSQVARNA PW 360

Izredno zmogljiv visokotlačni čistilnik z robustno in uporabno zasnovo ter odličnimi rezultati čiščenja. Popolna izbira za zahtevno delo, kot je npr. čiščenje avtomobilov ali kamnitih sten. Opremljen z visokotlačno cevjo s kovinskim tkanjem. Vklop stikala je odlično prilagojen prstom, kar zagotavlja manj napora in več udobja pri uporabi. Indukcijski motor in aluminijasta črpalka zagotavljata učinkovitost in dolgo življenjsko dobo izdelka. Enostaven transport zahvaljujoč aluminijastemu ročaju. Hitra spojka za hitro menjavo priključkov, velika in robustna kolesa za boljši oprijem in dolga razpršilna cev so dodatne prednosti pri uporabi tega modela. Razpršilna cev, zasukljiva v dve smeri, s hitro spojko za gibljivo cev, šobe in dodatke. Shranjevanje dodatkov in priključnega kabla na čistilniku ter boben za učinkovito delo. Dve šobi in pršilnik za peno so priloženi.  Največji tlak 160 bar, pretok vode 410-500 l /h, 2300 W, dolžina cevi 10 m.

SERIJA 300

Visokozmogljiva serija robustnih in trpežnih visokotlačnih čistilnikov za odlične rezultate čiščenja npr. srednje velikih avtomobilov ali kamnitih zidov. Velika kolesa in aluminijast teleskopski ročaj omogočajo enostaven transport. Priloženi so dve šobi in razpršilnik

VEČ ČIŠČENJA MANJ VODE

Kar se tiče čiščenja okoli hiše ali vrta, ima čistilno sredstvo, ki je produkt narave, neizmerno moč. Z novo paleto Husqvarninih visokotlačnih čistilnikov boste odkrili, da je čistilna sposobnost vode neprekosljiva, zlasti v povezavi s pametnimi tehnološkimi rešitvami. Prizadevati si moramo za čim manjšo porabo pitne vode, zato Husqvarnini visokotlačni čistilniki v bistvu porabijo okoli 80% manj vode za čiščenje, kot če bi uporabili navadno cev za vodo. 

Kovinska črpalka

Kovinska črpalka minimira možnost poškodb in podaljša življenjsko dobo izdelka.

Hitra spojka

za cev Hitra spojka prihrani čas in vam pomaga, da hitro pričnete s svojimi čistilnimi opravili.

Velika in robustna kolesa

Pomembna lastnost kot je enostavno premikanje in zanesljiv oprijem na neravnem terenu, je zagotovljena z velikimi kolesi, ki so pritrjena na kovinsko gred. To hkrati pomaga pri podaljšanju življenjske dobe celotnega izdelka.

Spremenljiva šoba za ploščat curek

Vsestranska šoba z možnostjo nastavitve tlaka za številna čistilna opravila in popolne rezultate

Aluminijast teleskopski ročaj

Robusten teleskopski ročaj omogoča lažje shranjevanje in transport.

Shranjevanje dodatkov na čistilniku

Vse vključene dodatke je možno shranjevati direktno na čistilniku, kar omogoča enostaven dostop in bolj učinkovito delo.

ZMOGLJIVO ČIŠČENJE

Visokotlačni čistilniki Husqvarna se odlikujejo z visokim delovnim tlakom, nastavljivimi šobami in pametnim doziranjem čistilnega sredstva, zato zagotavljajo najboljše rezultate čiščenja z najmanjšo porabo vode.

UČINKOVITO DELO

Razpršilna cev je ergonomsko oblikovana, posebne spojke pa preprečujejo zapletanje izjemno dolge gibljive visokotlačne cevi. Zagon in zaustavitev motorja se sprožita samodejno.

ENOSTAVEN TRANSPORT IN SHRANJEVANJE

Kompaktna zasnova, velika kolesa in ročaj omogočajo enostavno prenašanje. Razpršilna cev, visokotlačna cev in priključni kabel so spravljeni na čistilniku.

VSESTRANSKOST

Vaš visokotlačni čistilnik lahko uporabite s talno šobo, ščetko, razpršilnikom za peno, ali katerim koli drugim dodatkom, ki je na voljo.

ROBUSTNA ZASNOVA

Vsi visokotlačni čistilniki Husqvarna so izdelani iz visokokakovostnih sestavnih delov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Večji modeli se ponašajo z indukcijskim motorjem, glavo črpalke iz medenine in ojačano cevjo.

GIBLJIVE VISOKOTLAČNE CEVI

Vsaka serija je opremljena z visokokakovostno, gibljivo, visokotlačno cevjo, ki se ne zapleta. Visokotlačna cev ima gumijasto prevleko in jekleno ojačitev za izboljšanje trpežnosti, pri čemer se ohrani njena gibljivost.

NASTAVKI - Vse omenjene lastnosti niso na voljo pri vseh modelih

TALNA ŠOBA SC 300

   kat. 590657901

TALNA  ŠOBA SC 400

   kat.590657801

TALNA ŠOBA SC 300

   kat. 590657901

RAZPRŠILNIK ZA PENO FS 300

    kat.590560401

KOMPLET ROTACIJSKE KRTAČE

    kat.590660601

KOMPLET ZA ČIŠČENJE VOZIL

     kat.590660701

GIBLJIVA CEV ZA ČIŠČENJE CEVI

     590661001

Specifikacije motorja

 • vhodna napetost: 230-240
 • moč kW: 2,3 V
 • nazivna moč motorja: 2400 W
 • Motor : Indukcijski

Tehnične lastnosti:

 • delovni zhodni tlak bar / MPa: 145 / 14,5
 • maksimalni zhodni tlak bar / MPa: 150 / 15,0
 • pretok vode min/max (l/h): 410 / 500
 • dolžina visokotlačne cevi: 10 m

Material glave črpalke :

 • Aluminij
 • Visokotlačna cev : Kovinsko tkanje
 • Teža kg : 20,8

OPOMBA: Prostovrteča cev, vrtljiv priklop in hitra spojka, šoba za ploščat curek, spremenljiv tlak,uporaba čistilnega sredstva

ČISTILNO SREDSTVO ZA KAMEN IN LES kar.590 66 12-01

ČISTILNO SREDSTVO IN VOSEK ZA VOZILA kat.590 66 13-01

 

Ocena Ocene izdelka (0)

4 drugi izdelki v isti kategoriji:

Izdelek dodan na seznam želja

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o piškotkih