• −15%
Visokotlačni čistilec PW 490

Visokotlačni čistilec PW 490

970468401
636,65 € 749,00 € -15%
Z DDV

HUSQVARNA PW 490 Zelo zmogljiv in izredno velik visokotlačni čistilnik z..

 

HUSQVARNA PW 490 Zelo zmogljiv in izredno velik visokotlačni čistilnik z robustnim in uporabnim dizajnom, zasnovan za najzahtevnejša čistilna dela. Bati s keramično prevleko zagotavljajo odlično vzdržljivost. Reguliranje tlaka omogoča optimalno nastavitev in nižjo porabo vode. Čistilnik je opremljen z notranjim rezervoarjem za čistilno sredstvo z regulacijo na prednjem delu stroja. Medeninansta glava črpalke zagotavlja izjemno zmogljivost na dolgi rok. Visokotlačna cev s kovinskim tkanjem je priložena. Vklop stikala je odlično prilagojen prstom, kar pomeni manj napora in več udobja pri delu. Indukcisjki motor zagotavlja zanesljivo delovanje med tem ko aluminijasti ročaj olajša transport. Hitra spojka za hitro menjavo priključkov, velika in robustna kolesa za boljši oprijem  so dodatne prednosti pri uporabi tega modela. Razpršilna cev, zasukljiva v dve smeri, s hitro spojko za gibljivo cev, šoba za ploščat curek. Shranjevanje dodatkov in priključnega kabla na čistilniku ter boben za učinkovito delo.  Največji tlak 190 bar, pretok vode 570-650 l /h, 3300 W, dolžina cevi 15 m.

SERIJA 400

Paleta velikih, visokozmogljivih polno opremljenih visokotlačnih čistilnikov, ki nudijo največjo zmogljivost in najdaljšo življenjsko dobo. Zasnovani so za najzahtevnejše čiščenje, kot so mobilne hiše, velika vozila, fasade in posestva. Reguliranje tlaka omogoča optimalno nastavitev in najmanjšo porabo vode. Priloženi sta dve šobi .Velika kolesa in aluminijast teleskopski ročaj omogočajo enostaven transport.

VEČ ČIŠČENJA MANJ VODE

Kar se tiče čiščenja okoli hiše ali vrta, ima čistilno sredstvo, ki je produkt narave, neizmerno moč. Z novo paleto Husqvarninih visokotlačnih čistilnikov boste odkrili, da je čistilna sposobnost vode neprekosljiva, zlasti v povezavi s pametnimi tehnološkimi rešitvami. Prizadevati si moramo za čim manjšo porabo pitne vode, zato Husqvarnini visokotlačni čistilniki v bistvu porabijo okoli 80% manj vode za čiščenje, kot če bi uporabili navadno cev za vodo. 

Kovinska črpalka

Kovinska črpalka minimira možnost poškodb in podaljša življenjsko dobo izdelka.

Hitra spojka

za cev Hitra spojka prihrani čas in vam pomaga, da hitro pričnete s svojimi čistilnimi opravili.

Velika in robustna kolesa

Pomembna lastnost kot je enostavno premikanje in zanesljiv oprijem na neravnem terenu, je zagotovljena z velikimi kolesi, ki so pritrjena na kovinsko gred. To hkrati pomaga pri podaljšanju življenjske dobe celotnega izdelka.

Spremenljiva šoba za ploščat curek

Vsestranska šoba z možnostjo nastavitve tlaka za številna čistilna opravila in popolne rezultate

Aluminijast teleskopski ročaj

Robusten teleskopski ročaj omogoča lažje shranjevanje in transport.

Shranjevanje dodatkov na čistilniku

Vse vključene dodatke je možno shranjevati direktno na čistilniku, kar omogoča enostaven dostop in bolj učinkovito delo.

Medeninasta glava črpalke

Izredno vzdržljiva glava črpalke je izdelana iz medenine, ki minimira možnost poškodb in zagotavlja izredno dolgoročno delovanje

Notranji rezervoar za čistilno sredstvo

Zahvaljujoč notranjemu rezervoarju za čistilno sredstvo potrebujete samo en produkt za dodajanje čistilnega sredstva in pranje. Rezervoar se enostavno odstrani in polni, vseeno pa imate možnost uporabe dodatnega rezervoarja s tem, ko enostavno preklopite cev. Na prednji strani stroja lahko enostavno nastavljate doziranje čistilnega sredstva

Kolut za cev

Regulacija tlaka

Pretok vode in delovni tlak se lahko popolno nastavita s pomočjo kontrole tlaka - tako ne boste porabili več vode kot potrebno. Regulacija tlaka se lahko optimalno nastavi pri uporabi različnih šob in priključkov.

Indukcijski motor

Indukcijski motor združuje odlično zmogljivost in dolgo življenjsko dobo.

Ročaj Low Force

S to ergonomsko zasnovano lastnostjo, je vklop stikala odlično prilagojen vašim prstom. To pomeni manj napora in več udobja za vaše roke, zlasti pri dolgotrajnem delu.

ZMOGLJIVO ČIŠČENJE

Visokotlačni čistilniki Husqvarna se odlikujejo z visokim delovnim tlakom, nastavljivimi šobami in pametnim doziranjem čistilnega sredstva, zato zagotavljajo najboljše rezultate čiščenja z najmanjšo porabo vode.

UČINKOVITO DELO

Razpršilna cev je ergonomsko oblikovana, posebne spojke pa preprečujejo zapletanje izjemno dolge gibljive visokotlačne cevi. Zagon in zaustavitev motorja se sprožita samodejno.

ENOSTAVEN TRANSPORT IN SHRANJEVANJE

Kompaktna zasnova, velika kolesa in ročaj omogočajo enostavno prenašanje. Razpršilna cev, visokotlačna cev in priključni kabel so spravljeni na čistilniku.

VSESTRANSKOST

Vaš visokotlačni čistilnik lahko uporabite s talno šobo, ščetko, razpršilnikom za peno, ali katerim koli drugim dodatkom, ki je na voljo.

ROBUSTNA ZASNOVA

Vsi visokotlačni čistilniki Husqvarna so izdelani iz visokokakovostnih sestavnih delov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Večji modeli se ponašajo z indukcijskim motorjem, glavo črpalke iz medenine in ojačano cevjo.

GIBLJIVE VISOKOTLAČNE CEVI

Vsaka serija je opremljena z visokokakovostno, gibljivo, visokotlačno cevjo, ki se ne zapleta. Visokotlačna cev ima gumijasto prevleko in jekleno ojačitev za izboljšanje trpežnosti, pri čemer se ohrani njena gibljivost.

NASTAVKI - Vse omenjene lastnosti niso na voljo pri vseh modelih

TALNA  ŠOBA SC 400

   kat.590657801

TALNA ŠOBA SC 300

   kat. 590657901

KOMPLET ROTACIJSKE KRTAČE

    kat.590660601

KOMPLET ZA ČIŠČENJE VOZIL

     kat.590660701

GIBLJIVA CEV ZA ČIŠČENJE CEVI

     590661001

Specifikacije motorja

 • vhodna napetost: 230-240
 • moč kW: 3,3
 • V nazivna moč motorja: 2400 W
 • Motor: Indukcijski

Tehnične lastnosti:

 • delovni zhodni tlak bar / MPa: 150 / 15
 • maksimalni zhodni tlak bar / MPa: 190 / 19
 • pretok vode min/max (l/h): 570 / 650
 • dolžina visokotlačne cevi: 15 m
 • Material glave črpalke : Medenina
 • Visokotlačna cev : Kovinsko tkanje
 • Teža kg : 29,4

OPREMA:

 • Bati s keramično prevleko,
 • Boben za cev,
 • Prostovrteča cev,
 • vrtljiv priklop in hitra spojka,
 • šoba za ploščat curek,
 • spremenljiv tlak,
 • notranji rezervoar za čistilno sredstvo

ČISTILNO SREDSTVO ZA KAMEN IN LES kar.590 66 12-01 ČISTILNO SREDSTVO IN VOSEK ZA VOZILA kat.590 66 13-01

 

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Ocena Ocene izdelka (0)

4 drugi izdelki v isti kategoriji:

Izdelek dodan na seznam želja

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o piškotkih