Vrtna kosilnica LC 353 VE
Vrtna kosilnica LC 353 VE

Vrtna kosilnica LC 353 VE

970541701
899,00 €
Z DDV

LC 353VI vrtna kosilnica  ki ustrarja fantastične rezultate pri košenji kot..


 

LC 353VI vrtna kosilnica  ki ustrarja fantastične rezultate pri košenji kot tudi odličen izgled vašega travnika zahvaljujoč AFTech™ tehnologiji: rezalni nož je dizajniran tako, da s priliko rotcije ustvarja pretok zraka navzgor. Takšen način pretoka zraka dviguje travo tako da omogoča enakomerno pokošenost travnika. Nakar ta pretok zraka čez odvodno cev transporttira pokošene ostanke trave v zbirno kožaro za travo. Na takšen način se polnjenje opravlja ekstremno efektivno, kar vam zagotalja, da kosite dlje brez prekinjanja.

LC 353VI je iz robustnega  dizajna , kar vam omogoča daljšo življensko dobo kosilnice. Z funkcijo AutoWalk™ 2 ergonomsko in udobno kontrolirate hitrost košnje. Briggs & Stratton, AutoWalk™ 2, Pobiranje/Izmet zadaj, 53 cm  

Serija 300

Serija različnih kosilnic, ki združujejo zmogljivost in okretnost. Za spremenljive površine in različne profile uporabnikov. Veliko jih je opremljenih s sistemoma AFTech™ in AutoWalk™ za boljše rezultate in enostavnejše delovanje. Vse se odlikujejo s klasično Husqvarnino kakovostjo in zmogljivostjo.Njihovo ohišje je robustno kompozitno (InStart)

Košara z zaščito pred prašenjem

Zbirna košara je zasnovana tako, da prah ostane v njej, zrak pa iz košare ne piha v uporabnika.

 


Kompozitno ohišje

Trpežno in lahko ohišje- pdvozje zasnovano za najboljše zbiranje.

Robusten design

Kosišče je iz enega kosa pločevine brez varjenih delov. Tak način proizvodnje zagotavlja visoko torzijsko trdnost, majhne tolerance in vzdržljivost kot tudi stabilnost v delovanju.

Centralna nastavitev višine košnje

 Hitra in enostavna nastavitev višine košnje. Ena ročica za vsa 4 kolesa.

BioClip® set na voljo kot dodatna oprema

Enostavna pretvorba v košnjo z BioClip® (mulčenje), kar pomeni, da se trava seseklja na majhne delce, ki hitro razpadejo in se kot naravno gnojilo porazdelijo po površini.

Nastavitev višine ročaja

 Dvo-stopenjska nastavitev višine ročaja za večje udobje pri delu.

Zložljiv ročaj

Za enostavno shranjevanje in transporta. Ko je ročaj zložen in zapet se lahko uporablja tudi za prenašanje kosilnice v vodoravnem položaju.

Agresiven profil koles

Za optimalen vlek brez puščanja.

AFTech

je edinstvena rešitev pri kateri kosišče, rezilo in kanal zagotavljajo optimalen pretok zraka. To pomeni prvovrstne rezultate v vseh načinih košnje. Ko kosite s pobiranjem v košaro se bo le-ta napolnila do vrha, kar pomeni manj praznjenj. 

INSTART™

Motor se zažene s potegom ročice za plin, da se motor zaustavi pa je potrebno samo spustiti ročico. To je resnično najudobnejši način za zagon kosilnice.

Variabilna hitrost

Enostavna prilagoditev hitrosti košnje glede na vaše potrebe in pogoje trate

AutoWalk™ 2

Dvoročna prilagoditev hitrosti omogoča, da lahko hitrost prilagajate z obema rokama ali z vsako posebej. S tem se zagotovlja ergonomsko delo in olajša košnjo ob ograjah, zidovih ali okoli ovir saj hitrost pogona prilagajate z roko, ki je na nasprotni strani ovire.

Enostaven zagon.

Bencinske kosilnice Husqvarna imajo enostaven zagon, Nekatere so opremljene s sistemi, kot so ReadyStart™, samodejni čok ali električni zagon. Zagon akumulatorske kosilnice LC 141Li je še enostavnejši – samo pritisnite gumb in povlecite ročico!

Stop and go.

S pomočjo funkcije InStart™, s katero je opremljenih nekaj naših modelov, je zagon še enostavnejši kot doslej. Povlecite prečko in motor se zažene 

Specifikacije motorja

 • Proizvajalec motorja: Briggs Stratton
 • Tip motorja: DOV
 • Oznaka motorja: 675iS DOV series
 • Prostornina cilindra: 1636 cm³
 • Nominalna moč pri definirani hitrosti vrtljajev: 2,7 kW @ 2900 o/min
 • Prostornina rezervoarja goriva: 1 lit
 • Pogon na zadnja kolesa
 • Širina košnje 53 cm
 • Ohišje  kompozitno
 • zbirna košara 60 L
 • Način košnje ; Pobiranje / izmet zadaj
 • Ergonomski,enostavno nastavljiv, zložljiv ročaj
 • Enostavna nastavitev višine košnje
 • zagon  InStart

 

Ocena Ocene izdelka (0)

4 drugi izdelki v isti kategoriji:

Izdelek dodan na seznam želja

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o piškotkih