• -40,50 €
Zaščitni set za v gozd

Zaščitni set za v gozd

597432201
161,25 € 201,75 € -40,50 €
Z DDV

Set za delo z motorno žago. Za osnovno zaščito pri delu z motorno žago.

 

Set za delo z motorno žago. Za osnovno zaščito pri delu z motorno žago. Set vsebuje hlačnice z zaščito proti urezu razred 1 (20 m/s) , rokavice Functional vel.10 z zaščito proti urezu (16 m/s) in zaščitno čelado Classic. hlačnice se uporabljajo za čez osnovne hlače (se pripnejo po vrhu hlač).

Več slojna zaščita.

Naš napredni zaščitni material obsega manj slojev. Iz tega razloga je lažji, a nudi enako stopnjo zaščite. Material oz. sloji so iz dolgih vlaken, ki se zapletejo v verigo in jo zaustavijo.

Zaupanja vredna varnost

z rednim preizkušanjem. Gozdarska zaščitna oblačila morajo nositi CE oznako. Dodatna EuroTest oznaka potrjuje, da akreditirana inštitucija redno preizkuša naključno izbrane vzorce.

Razredi zaščite.

Stopnje se razlikujejo v odvisnosti od sposobnosti zaustavitve verige pri različnih hitrostih: Razred 0 (16 m/s), razred 1 (20 m/s), . Vsi izdelki so preizkušeni in atestirani v skladu z evropskimi (CE) in mednarodnimi (ISO) standardi

PREDHODNO UKRIVLJENA TKANINA

 Celoten kolenski del, vključno s tkanino za zaščito pred urezom, je bil predhodno ukrivljen, kar zagotavlja popolno prileganje v vseh delovnih položajih.

Velikosti

UNIVERZALNA VELIKOST

 

 

Material :

+ Ojačana zaščita  pred urezom 

• Normalen kroj

• Razred 1, 20 m/s

Ocena Ocene izdelka (0)

4 drugi izdelki v isti kategoriji:

Izdelek dodan na seznam želja

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o piškotkih