Dopasne hlače  Technical Robust

Dopasne hlače Technical Robust

594998658

Protivrezne zaščitne hlače. ZAŠČITNA OBLAČILA ZA PROFESIONALNO ZMOGLJIVOST.


 

Protivrezne zaščitne hlače. ZAŠČITNA OBLAČILA ZA PROFESIONALNO ZMOGLJIVOST Paleta zaščitnih oblačil Husqvarna Technical je zasnovana za celodnevno uporabo. Namensko oblikovanje sledi modnim smernicam, medtem ko zdržljiva stretch tkanina, ojačani vložki in predhodno ukrivljeni kolenski deli in komolci zagotavljajo visoko odpornost, zdržljivost in zmogljivost. Izgledali boste dobro. Delali pa še bolje.

ZAŠČITNE HLAČE, TECHNICAL C Zasnovane za delavce, ki preživijo ves dan v gozdu. Moderno namensko oblikovanje in vsestranska zaščita pred urezom za varno, udobno in produktivno delo. Lahka tkanina 4-way stretch in vrsta dovršenih in udobnih značilnosti, vključno z predhodno ukrivljenimi kolenskimi deli. Izpolnjujejo zahteve standarda EN 381 razred 1 (20 m/s), oblika C. Velikosti S-XXL.

Zaščita

gore-Tex

Zaščitni material.

Material na prednjem delu in ob straneh h je vodoodbojen in podložen, kar nudi zaščito, npr. pred letečimi kamenčki.

Funkcionalno oblikovanje.

 Vsa oblačila za dež so popolnoma prilagodljiva. Podaljšan hrbtni del omogoča, da ostanete suhi, ne glede na to, kaj delate.

Vodoodbojnost.

 Oblačila iz raztegljivega materiala (softshell,Gore-tex) ostanejo suha in se dobro prilegajo

Lastnosti :

 

+Predhodno ukrivljeni kolenski del

+ Stretch

+ 2 zadnja žepa s funkcijo zračenja

+ Žep na hlačnici

+ Ojačitve iz materiala Cordura® in Aramid

+ Dobavljive tudi s +7cm/-7cm

• Odsevni trakovi

• Posebne ojačitve v predelu kolen in gležnjev

• Povečana zaščita pred urezom

• Žep za meter, odprt • Prednji žepi z zadrgami

• Ozek kroj

• Razred 1, 20 m/s

Naramnice vključene.  Hlače so opremljene s kakovostnimi naramnicami, zato ostanejo varno in udobno na svojem mestu skozi ves dan.

Stretch material za udobje. Po potrebi so oblačila izdelana iz stretch tkanine, kar zagotavlja dobro gibljivost ter varno in udobno delo.

Razredi zaščite.  Stopnje se razlikujejo v odvisnosti od sposobnosti zaustavitve verige pri različnih hitrostih: Razred 0 (16 m/s), razred 1 (20 m/s), razred 2 (24 m/s) in razred 3 (28 m/s). Vsi izdelki so preizkušeni in atestirani v skladu z evropskimi (CE) in mednarodnimi (ISO) standardi.

Zaupanja vredna varnost z rednim preizkušanjem. Gozdarska zaščitna oblačila morajo nositi CE oznako. Dodatna EuroTest oznaka potrjuje, da akreditirana inštitucija redno preizkuša naključno izbrane vzorce.

ZA LAŽJO IZBIRO USTREZNE VELIKOSTI PREGLEDNICA OZ.RAZPREDELNICA VELKIOSTI GLEDE NA VAŠO DOLŽINO NOG IN OBSEG PASU.

Ocena Ocene izdelka (0)

4 drugi izdelki v isti kategoriji:

Izdelek dodan na seznam želja

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Več o piškotkih