O podjetju

Zakaj Brinca

Prodajamo samo prverjene naprave, za katere zagotavljamo popolno poprodajno asistenco.

Vrhunski servis

Imamo odlično opremljeno delavnico, prilagojeno za servis in vzdrževanje vseh vrst strojev. In kar je najbolj pomembno odlične strokovnjake, ki poskrbijo, da bo stroj po servisu ali popravilu deloval kot nov. Veselimo se srečanj z našimi strankami, ampak manjkrat se vračajo na servis, bolje smo opravili svoj delo.

Popolna asistenca

Strankam omogočamo nenehno podporo. Od nakupa stroja, servisiranja in morebitnega dodatnega vzdrževanja. Nudimo odvoz večjih strojev popravil in dostavo delujočega stroja. Zvestobo nagrajujemo z več kot zgolj popusti. Naše redne stranke v primeru okvare ali servisa ne ostanejo brez stroja, temveč jim zaupamo nadomestnega.

Dolgoletna tradicija

Vztrajni smo kot Brinca, drevo, ki raste trmasto, kljub slabim življenjskim razmeram, sredi Julijcev, od koder se je večina dreves že umaknila. Imamo več kot 30 let izkušenj. V tem času smo se veliko naučili. Svoje znanje z veseljem delimo z našimi strankami.

Ponosni na tradicijo

1985

Začetek popoldanske dejavnosti

Zrasli iz popoldanske dejavnosti

Leta 1985 je Janez Robič na svojem domu v Gozd Martuljku registriral popoldansko dejavnost servisiranja motornih žag-motork z imenom BRINCA.

1986

Otvoritev obrtne delavnice

Otvoritev obrtne delavnice

Odziv je že do leta 1986 presegel pričakovanja, zato je bil Janez že leto dni kasneje prisiljen odpreti obrtno delavnico s polnim delovnim časom in razširiti svojo dejavnost na ostalo vrtno orodje.

1993

Otvoritev trgovine

Otvoritev trgovine

Leta 1993 je bila delavnici dodana trgovina, kjer se je dalo kupiti tudi nove motorne žage, vrtno orodje ter ostali potrebni pribor. Garancija za zadovoljne stranke je bilo strokovno svetovanje pri nakupu in pa kasnejša asistenca, kar se je zopet poznalo na povečanem obsegu dela.

1997

Podjetje okrepi Gaber

Podjetje okrepi Gaber

Leta 1997 se je Janezu pridružil starejši sin Gaber, s katerim sta družinsko podjetje preselila na današnjo lokacijo v Lesce. Rešila sta dotedanjo prostorsko stisko in svoje storitve kvalitetno približala mnogim strankam iz osrednje Gorenjske. Gaber je po odhodu očeta v pokoj prevzel vajeti podjetja.

Sodobna prodaja in servis motornih žag in strojev

V letu 2006 smo odkupili celotni poslovni objekt. Danes nas lahko obiščete v sodobnem prodajnem salonu, v katerem lahko izbirate med najkakovostnejšo ponudbo orodij za profesionalno, polprofesionalno rabo ter tiste hobi uporabnike, ki si ne morejo privoščiti, da bi kupovali prepoceni orodja.

Poleg 100 m2 prodajnega salona in servisa, imamo še 300 m2 skladiščnih prostorov ter komericalni oddelek, v katerem skrbimo, da imajo naše stranke 100% pomoč in asistenco tudi po nakupu izdelka.

Dobrodošli v Brinco, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri.

Znamke, ki jih servisiramo

Dobrodošli v Brinco

Brinca d.o.o. vas vabi v sodoben prodajno - servisnem centru HUSQUARNA , kjer vam bomo z veseljem svetovali pri pravilni odločitvi, za hoby uporabnike pa imajo na voljo tudi stroje in pripomočke nižjih cenovnih razredov.

Kje smo

Brinca d.o.o.
Alpska cesta 40, 4248 Lesce