Pogosto zastavljena vprašanja

Kako lahko kupim pri vas stroj?

Tako, da ga dodate v košarico in izpolnite naročilo.

Kakšna je izdobava časovno?

5-10 delovnih dni od dneva naročila.

Kako si lahko rezerviram stroj??

Tako, da izpolnite spletno naročilo in si s tem zagotovite rezervacijo.

Kakšne vrste plačil imate?

Plačila je možno izvesti: po predračunu, po povzetju, s plačilno kartico in s spletnim kreditom LeanPay.

Na koliko obrokov je možen kredit LeanPay?

Do 24 obrokov.

Kakšen je najmanjši oz. največji znesek kredita LeanPay?

Najmanjši znesek kredita je 50 eur in največji 3.000 eur.

Kako dobim LeanPay kredit?

Pri načinu plačila izberete LeanPay, izpolnite obvezna polja s podatki in obvezno mobilno številko kreditojemalca, saj se vam na to pošlje vlogo, ki jo izpolnite.

Kako naročim rezervne dele?

Tako da nam na e-naslov info@brinca.si pošljete povpraševanje s podatki stroja: model in produktna številka in priložite sliko okvarjenega stroja ali dela.

Kako si izberem ustrezno kosilnico za moj vrt?

Izbirate lahko med srednje cenovnimi kosilnicami 200-400 eur Maori, ki za svojo ceno ponuja dobro kakovost in visoko cenovnimi kosilnicami Husqvarna 400-1000 eur, odvisno od velikosti vrta, s košaro, s pogonom ali brez.

Zakaj priporočate zaščitne čevlje Gabri Kerl?

Ker so to profesionalni gozdarski zaščitni čevlji z protiurezno zaščito 28 m/s.

Kaj če dobim poškodovan paket?

Kaj če dobim poškodovan paket?

Upoštevajte, da vedno odpremimo skrbno preverjeno blago. Zato priporočamo, da preverite dostavljene pakete. V kolikor na zunaj izkazujejo očitne znake poškodbe, na to takoj opozorite kurirja in zavedite na prevzemni list oz. še bolje da ob prisotnosti kurirja skupaj preverite da ni prišlo do poškodbe naročenega blaga v notranjosti embalaže. Da bi zagotovili odlično dostavno storitev, naše podjetje sodeluje z najboljšimi kurirskimi službami in vas v zvezi s tem prosimo, da nas v 48 urah po dostavi izdelka obvestite o kakršnih koli nepravilnostih, ki jih povzroči kurirska služba. 

Kaj storiti če mi sistem zavrne plačilno kartico?

Če imate določen dnevni limit na kartici s katero ste poizkusili opraviti plačilo, lahko izvedete nakup z drugo kartico, ki morda nima tega limita. Naj vas opomnimo tudi, da imate še vedno možnost nakupa z izbiro opcije plačila, kjer ne potrebujete bančne kartice. Izbirate lahko: »plačilo po povzetju« in blago plačate kurirju, ko dostavi naročeno blago ali »plačilo po predračunu« in plačate naročeno blago preko transakcijskega računa.