Kakšno zaščitno opremo potrebujem pri uporabi verižne žage?        

Verižne žage nikoli ne uporabljajte brez zaščitnih hlač z zaščito pred urezom, čelade z vizirjem in glušnikov, škornjev z zaščito pred urezom ter rokavic. Poleg tega Husqvarna priporoča tudi nošenje odsevne gozdarske jakne. Vedno obvestite nekoga o tem, kje delate in kdaj pričakujete, da boste z delom zaključili. Na dosegu roke imejte komplet za prvo pomoč in komunikacijsko sredstvo, kot je piščal ali mobilni telefon, da boste lahko poklicali na pomoč, v primeru, da bi bilo to potrebno.
 
PRIČAKUJTE MAKSIMALNO ZAŠČITO – NE GLEDE NA RAVEN ZMOGLJIVOSTI
 
Husqvarna zascitna oblacila
 
Dobra zaščitna oprema mora kljubovati zahtevnim pogojem in zagotavljati zahtevano zaščito. Iz tega razloga uporabljamo samo visokokakovostne materiale. Vsako delo ima svoje zahteve. Naša paleta zaščitnih oblačil je primerna za vse vrste opravil. V bistvu boste z našo široko paleto zaščitnih oblačil, v katerih so združene zadnje inovacije na področju oblikovanja in materialov, dobili visoko raven zaščite in udobja, ki ju potrebujete pri vsakdanjem delu.

 

Pri Husqvarninih zaščitnih oblačilih lahko izbirate med: 

  • Husqvarna Technical Extreme je paleta naših najboljših zaščitnih oblačil. Namenjena je ljudem, ki potrebujejo udobje, zračnost in zaščito v zahtevnih pogojih. S predhodno ukrivljenimi kolenskimi deli in rokavi, ozkim krojem, zdržljivim stretch materialom, zaščito pred urezom in namenskim oblikovanjem so zasnovana za popolno zmogljivost preko celega dne. Vsak dan.

 

  • Husqvarna technical je zasnovana za celodnevno uporabo. Namensko oblikovanje sledi modnim smernicam, medtem ko zdržljiva stretch tkanina, ojačani vložki in predhodno ukrivljeni kolenski deli in komolci zagotavljajo visoko odpornost, zdržljivost in zmogljivost. Izgledali boste dobro. Delali pa še bolje. 

 

  • Husqvarna Functional vključuje oblačila, ki jim lahko povsem zaupate. Vzdržljiva in odporna tkanina, učinkovito zračenje in dovršeno oblikovanje. Tako lahko delate svobodno in brez omejitev, zato se lahko osredotočite na delo.

 

  • Husqvarna Classic je idealna za občasna opravila na prostem. Ker so zasnovana z mislijo na uporabnika, zagotavljajo kakovost in zanesljivost, ki se pričakuje od Husqvarne. Visokokakovostni materiali in dovršeno oblikovanje, zanesljiva in preizkušena zaščita ter udobje upravičijo zaupanje, ki ga potrebujete za učinkovito opravljanje dela.

 

  • Oblačila namensko zasnovana za delo na vrtu. Nošenje oprtnika med dolgotrajnim delom z gozdarskim obrezovalnikom ali koso na nitko zahteva od oblačil posebno udobje in funkcionalnost. Praktični detajli, na pravih mestih, kot so oblazinjenje in žepi z zadrgo, so ravno tako pomembni kot udobna podloga in šivi, zadrge za zračenje in trpežna zaščita pred letečimi delci.

Prikaz rezultata

BALZAM ZA USNJE

11,24 

BALZAM ZA USNJE Balzam za usnje, da zaščitite svoje gozdarske pasove in..